În hotel am un TV Samsung LCD, model de care n-a auzit nici Google. Pare să fie o derivație dintr-un model pentru Asia, da’ diferă o literă. În fine.

Cum într-o corporație mare nu se ocupă nici naiba de detalii (darmite într-un ditamai hotelul) televizoru’ meu avea niște canale lipsă. Sistemul e analog, deci când derulam printre canale erau o groază care afișau „snow”. Nu-i problemă, intrăm în meniul de configurare, opțiunea „căutare automată canale” … nu e opțiunea. Adică în meniu se vede secțiunea de configurare, dar când derulez îmi sare peste ea! WTF ? în plus, butonul „Tools” de pe telecomandă (care conține și opțiunea „sleep” nu mergea nici el, deși televizorul clipocea în semn de recunoaștere a telecomenzii). Bineințeles, am dedus că televizoru’ era parolat 😀 ‘naibii tehnologie. Urmează codurile pentru televizoare Samsung, toate se butonează cu televizorul închis pe telecomandă.

{DISPLAY} {MENU} {MUTE} {POWER}
{DISPLAY} {P.STD} {MUTE} {POWER}
{P.STD} {HELP} {SLEEP} {POWER}
{P.STD} {MENU} {SLEEP} {POWER}
{INFO} {MENU} {MUTE} {POWER}
{MUTE} {1} {8} {2} {POWER}
{SLEEP} {P.STD} {MUTE} {POWER}

Încercați până găsiți codul care merge pe televizorul Samsung. Când l-ați găsit pe cel bun, veți ști pentru că televizorul se aprinde cu un meniu pe ecran, suprapus peste imaginea postului selectat ultima oară. Evident, la mine opțiunea „HOTEL MODE” era activată … nu mai e 🙂

Samsung TV service menu

Samsung TV service menu

Tagged with:
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Anunţă-mă când sunt comentarii noi. Te poţi abona fără a comenta.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.