În hotel am un TV Samsung LCD, model de care n-a auzit nici Google. Pare să fie o derivație dintr-un model pentru Asia, da’ diferă o literă. În fine.

Cum într-o corporație mare nu se ocupă nici naiba de detalii (darmite într-un ditamai hotelul) televizoru’ meu avea niște canale lipsă. Sistemul e analog, deci când derulam printre canale erau o groază care afișau „snow”. Nu-i problemă, intrăm în meniul de configurare, opțiunea „căutare automată canale” … nu e opțiunea. Adică în meniu se vede secțiunea de configurare, dar când derulez îmi sare peste ea! WTF ? în plus, butonul „Tools” de pe telecomandă (care conține și opțiunea „sleep” nu mergea nici el, deși televizorul clipocea în semn de recunoaștere a telecomenzii). Bineințeles, am dedus că televizoru’ era parolat 😀 ‘naibii tehnologie. Urmează codurile pentru televizoare Samsung, toate se butonează cu televizorul închis pe telecomandă.

{DISPLAY} {MENU} {MUTE} {POWER}
{DISPLAY} {P.STD} {MUTE} {POWER}
{P.STD} {HELP} {SLEEP} {POWER}
{P.STD} {MENU} {SLEEP} {POWER}
{INFO} {MENU} {MUTE} {POWER}
{MUTE} {1} {8} {2} {POWER}
{SLEEP} {P.STD} {MUTE} {POWER}

Încercați până găsiți codul care merge pe televizorul Samsung. Când l-ați găsit pe cel bun, veți ști pentru că televizorul se aprinde cu un meniu pe ecran, suprapus peste imaginea postului selectat ultima oară. Evident, la mine opțiunea „HOTEL MODE” era activată … nu mai e 🙂

Samsung TV service menu

Samsung TV service menu

Tagged with:
 

3 Responses to coduri televizoare samsung

  1. Kis Zoltan spune:

    Am cumparat un tv Samsung UE50KU6092U recent si nicdecum nu pot atasa casca audio.Am incercat toate variantele inclusive Casca Bluetooth si nu functioneaza.Dispun de :Home cinema LG;DVD player DIVIX;Video recorder dar la nici unul dintre ele nu am vazut iesire pentru casca audio.Ma puteti ajuta cumva?Va multumesc anticipat.Adresa Yahoo: kiszoltanemesse@yahoo.com

  2. Kis Zoltan spune:

    NU merge,chiar astazi am gasit printer lucruri unul sigilat nou not dar pe tv nu functioneaza.Absolut toate pe care le am functioneata pe laptop,tv Sony,bluetooth la telefon mobil.Doar la Tv nu?Deja ma-am consolat cu faptul ca raman cu acest rahat.Regret ca nu am ales optiunea initiala intre LG ori Sony 4k.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Anunţă-mă când sunt comentarii noi. Te poţi abona fără a comenta.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.