Joi seara …

… în parcare. De mai bine de 3 ani de zile, gaşca Daewoo & Chevrolet Club face ce n-a reuşit o ţară-ntreagă: se-ntâlneşte joi de joi în Bucureşti, şi săptămână de săptămână prin multe oraşe din ţară, demonstrând că “ăştia cu forumurile” nu-s doar o adunătură de tastatori, ci un miez de oameni care şi-au găsit prieteni.

A fost nevoie de un om minunat şi măiastru pentru-a reda într-un stil inconfundabil ceea ce se savura joi de joi în parcare, dar nescris şi nepăstrat decât în fotografii şi amintiri. Printr-un efort deosebit, aproape un an de “cronicuţe” se regăsesc cizelate şi prelucrate în primul volum al lui Adrian Voicu (Obi wan Kenobi), intitulat Joi seara, în parcare.

Pe scurt: un volum de povestiri-cronicuţe suculent de umoristice, cu relatări şi vorbe de duh pasate în fiecare joi seară, în parcarea noastră. Un lucru care ne-a adus un mare zâmbet pe buze, cât şi a sporit numărul de claxoane din Bucureşti, pentru că Joi seara, în parcare se citeşte (cum altfel) în maşină, la fiecare semafor şi ambuteiaj, uitând a mai ridica ochii dintre pagini.

Dacă v-o doriţi, intraţi aici.

Sincere felicitări, cronicare! La cât mai multe ceaiuri cu rom!

Joi seara, in parcare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Anunţă-mă când sunt comentarii noi. Te poţi abona fără a comenta.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.