armele, catalizatorul selecţiei naturale

funny-pictures-gun-tattoo-cPoAcu’ ceva vreme, pe când se discutau modificările Codului Penal, cineva zicea că ar trebui să se permită legalizarea armelor şi la noi. Ceva de genul “infractorului se va gândi de 2 ori dacă ştie că potenţiala victimă s-ar putea afla în posesia unei arme”, chestie care ar trebui să-l descurajeze.

La vremea respectivă, eram hotărât să susţin contrariul ideii ăsteia, argumentând că majoritatea românilor este prea needucată, impulsivă şi colerică pentru a putea gestiona libera disponibilitate a armelor de foc. Practic, orice Dorel supărat că i-a tăiat faţa Gigi cu maşina ar fi putut scoate pistoletu’ şi să-i cauzeze ceva găuri suplimentare de aerisire inculpatului.

Azi, m-am răzgândit. Să se dea la liber arme de foc, arme albe, tot. Să le scoatem în stradă şi să lăsăm selecţia naturală să lucreze. Practic, doar am scuti nişte etape şi nişte ani, că tot la asta se va ajunge.

3 thoughts on “armele, catalizatorul selecţiei naturale

  1. Vazand acum Romania din afara ei, sunt de parere ca lipsa armelor este singurul lucru care o mai tine pe linia de plutire. Cand se vor inarma toti idiotii, va fi inceputul sfarsitului.

    Partea buna? Toti oamenii “calitativi” vor emigra si Romania va deveni o tara din lumea a 3-a.

  2. Emile, poza aia tre’ s-o vadă Oţil, că i s-ar asorta 😀

    W, probabil că vom ajunge o ţară de mâna a 3-a, dar măcar să ne cumpere naibii o naţie mai deşteaptă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Anunţă-mă când sunt comentarii noi. Te poţi abona fără a comenta.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.