hei rup, hei rup, pe politicieni să-i …

art_163500_1Pasaju’ ăla de la Băneasa despre care am tot scris şi mi-a albit ceva fire de păr e lăudat a fi gata de dat în primire pe 1 decembrie, după ce-a fost început în 2007 şi lălăit vreo 2 ani de zile.

Pasaju’ de la Pipera, ăla care s-a trezit luat prin surprindere de cablurile de curent ale liniei ferate, mai au niţel să-l spele cu apă şi şampon după cât au tras în ultimele zile la el. E aproape gata, deja se asfaltează şi se pregătesc giratoriul şi trecerea peste şoseaua de centură.

În Bărcăneşti e mare mişcare pentru-a face trotuare, se asfaltează bitumează coafează în draci de câteva zile.

Drumu’ de camioane din Ploieşti, ăla pe lângă Astra, e şi el în focurile refacerii de vreo lună, cam de când i-a lovit inspiraţia să facă şi giratoriul de la intrarea în Ploieşti dinspre DN1/Bucureşti pentru a elimina blocajul de-acolo.

Ce-mi place mie elanu’ ăsta muncitoresc de ne-apucă mereu fix cu 3 luni înainte de alegeri. Păcat că-i spoială şi avânt de luat ochii proştilor, că de rezistat … mai greu: Drumul romanilor a rezistat 2.000 de ani, al lui Berceanu, doi.

Şi un sait descoperit recent pe numele lui TRANSIRA, unde nişte băieţi monitorizează diverse lucrări prin ţară, cu poze şi discuţii: pasajul Băneasa, pasajul Basarab, pasajul Lujerului, pasajul Pipera-Tunari şi altele.

3 thoughts on “hei rup, hei rup, pe politicieni să-i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Anunţă-mă când sunt comentarii noi. Te poţi abona fără a comenta.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.