imagine de românia

Imaginea reprezentativă pentru România: Porş Caien făcând dreapta în intersecţie de pe banda de mijloc, în timp ce poliţaiul supraponderal ce dirija în intersecţie salută maşina ce se îndepărtează. Hrmphmdea.

6 thoughts on “imagine de românia

  1. Intersecţie dirijată de organ. Un sens arăta cam aşa: linie de tramvai, “peron”, banda 3 (pt. la stânga), banda 2 (înainte), banda 1 (marcată special pt. la dreapta + adiţional).
    Chiu şapte. Alb. Vine pe banda 1, trece pe lângă organul în exerciţiul funcţiunii – dând “diagonala” intersecţiei şi parchează pe trotuar. De ce acolo?! Simplu, acolo era o cârciumă de fiţe.
    Intersecţie asemănătoare, dirijată de alt organ. În timp ce fraierii stau pe 3 benzi, ticsiţi, de 2 minute, aşteptând un semn din mila măriei sale caşchetă, un tuareg vine pe linia de tramvai, traversează cele 3 benzi pe care stăteau fraierii şi face la dreapta pe străduţa aflată de 15m de semafor ….

  2. Sa mai zic ca intr-o dimineata organu’ nici n-a mai catadicsit sa imi faca semn sa opresc in intersectie si a facut direct semn celor din stanga si dreapta sa porneasca? Noroc ca n-am ferari sa fi fost surprins in intersectie…

  3. Oooo daaaa. Din fericire in fiecare dimineata in acea intersesctie gasesc acelasi chipiu. 😀
    Deja stiu si eu cum sa-l iau 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Anunţă-mă când sunt comentarii noi. Te poţi abona fără a comenta.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.