Cum generăm conţinut de 2 bani

www.eva.ro/cariera/articol125.html

Postul de administrator de retea este unul care nu necesita neaparat pregatire in domeniu.

Desigur, doar apari într-o zi la muncă şi te-apuci să dai şi tu pe-acolo cu mătura, mai faci ordine în cabluri, ordonezi mufele alfabetic, etc.


Cerintele sunt si ele in functie de compania care angajeaza. Daca vorbim de o companie mica, atunci experienta minima ar trebui sa fie in jur de 1 an de zile. Dar daca angajatorul este o companie mare, atunci experienta minima trebuie sa fie de 2-3 ani.

Şi dacă e o companie multinaţională, ar trebui să fii deja pensionar ca să te angajeze ăştia.

De aceea el trebuie sa aiba cunostinte avansate despre retele, software si hardware, cunostinte ce se formeaza de regula odata cu experienta acumulata.

… doar din experienţă, şi nu din cărţi, nu din documentaţii. Clar. Un fel de Mac Gyver al internetului frate!

Responsabilitatile administratorului de retea sunt legate de intretinerea si actualizarea softurilor, rezolvarea problemelor de “travel shooting”.

Cireaşa de pe tort: autoarea a auzit şi ea pe la colegii de la IT englezescul concept de troubleshooting, şi cum îi stă gândul doar la concedii la mare, l-a adaptat neaoş: travel shooting! Adicătelea, împuşcatul din călătorie, împuşcatul din drum, din goana calului, de la brâu ca-n westernuri, şcl şcl.

Salariul lui poate varia intre 200$ (minim) si 800$ (maxim). In cazul acestui post, telefonul mobil nu este dat intotdeauna de companie, dar exista bonurile de masa, zilele de concediu in plus sau asigurarile, in functie de politica de angajare folosita de fiecare companie in parte.

Şi mâine poate ploua, sau poate nu ploua. Poate preşedintele îşi va da demisia, sau poate nu. De asemenea, adulţii poartă la pantofi mărimi între 33 şi 45. Nu uitaţi că există şi şireturile.

Halal conţinut, halal revistă de publică aşa ceva, halal autor!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Anunţă-mă când sunt comentarii noi. Te poţi abona fără a comenta.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.