Primele fotografii reale ale HTC Dream cu Android

Şi iată ceea ce aştepta toată lumea: primele poze reale ale telefonului HTC Dream sub branding T-Mobile, primul handheld ce rulează oficial sistemul Android, via Engadget. Şi din păcate… nu e negru. Se zvoneşte că va fi disponibil în culorile alb şi maro. Bad, bad choice.

Tastatura este fixată de corpul telefonului, de data asta ecranul fiind cel care se deplasează, spre deosebire de majoritatea PDA-urilor cu tastatură de pe piaţă. Albul plasticului lăptos este iarăşi cel puţin neobişnuit faţă de designurile văzute până acum, iar butoanele arată ca şi cum ar fi de jucărie. La fel şi tastatura: ce-i cu spaţiul uriaş dintre taste? Ultima oară când am văzut o tastatură de genul ăsta la un device mobil, se chema Bosch 509!

Ecranul arată în schimb excelent, un foarte clar VGA 640×480. Nici urmă de logo-urile HTC sau Google, în schimb… ciudat. Interfaţa asemănătoare cu ce s-a văzut până acum în filmele schimbate, pare destul de curată şi simplă. Sunt curios ce fel de buton este butonul central, nu arată a joystick obişnuit şi nici a bilă gen Blackberry… să fie un fel de analog stick de la PSP?

2 thoughts on “Primele fotografii reale ale HTC Dream cu Android

  1. Arata bine. Ai dreptate la culoare. Foarte important pretul telefonului la lansare. Sunt curios cat tine bateria si cine o sa produca accesorii pentru acest telefon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Anunţă-mă când sunt comentarii noi. Te poţi abona fără a comenta.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.