adio, cursuri imprumutate

Å¢inând cont că-n facultate eram un chiulangiu notoriu, baza trecerii examenelor pentru mine şi pentru alţii o constituiau cursurile împrumutate şi “xeroxate” de la bieţii colegi care se chinuiau să suporte zilnic debitele verbale ale multor fosile denumite “profesori” (nu-i bag pe toţi în aceeaşi oală, atenţie). Toate bune şi frumoase, până când ie-te poveste: un profesor îşi obligă studenţii să predea toate notiţele şi foile scrise pe parcursul semestrului, pentru a fi distruse. Motivul? să nu fie copiate de studenţii din anul următor.

Au luat-o razna.

3 thoughts on “adio, cursuri imprumutate

  1. Si la noi (utcluj), acum, in anul doi, ni s-a cerut la o materie cursuri scrise de mana 🙂

  2. Păi la ce serveau cursurile … adică de ce trebuiau să fie scrise de mână? Mi-aduc aminte că şi nouă în Poli ne ceruseră la un moment dat să nu mai aducem referatele de laborator imprimate, ci scrise de mână. Rezultat? Dura mai mult copierea referatelor de la unul la altul … că-n loc de copy & paste se făcea “scriere după dictare”. Bunch of nitwits 🙂

  3. Prezenta infima la curs. Veneai, le aveai; partea buna e ca daca le scrii mai si inveti cate ceva. Restu se predau de pe ordinateur, oricum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Anunţă-mă când sunt comentarii noi. Te poţi abona fără a comenta.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.