jucărie nouă – logitech v 470

Şi iată că totuşi se mai găsesc dealuri bune, dacă ai răbdare să cauţi. Mouse V 470, cu laser şi bluetooth la juma’ din preţul de pe Amazon. Destul de mic, dar nu foarte mic; e Logitech şi implicit ergonomic. Am vrut neapărat Bluetooth pentru că Macbookul pe care-l folosesc acum are doar 2 porturi USB, şi un stick mai mare introdus într-un USB blochează accesul la celălalt port, şi ca să nu mai am grija unui receiver wireless. Vine cu un săculeţ pentru cărat, buton on/off ca să nu consume inutil bateriile când e pus la păstrare, şi o chestie interesantă (dar deocamdată inutilădar destul de utilă): rotiţa de scroll se mişcă şi ea stânga/dreapta, pentru scroll orizontal.

De trackingul prin laser nu sunt atât de mulţumit pe cât îl lăudau toţi; masa din sufragerie de-aici e învelită într-un fel de piele poroasă, şi mişcarea nu-i atât de lină pe cât spuneau oamenii în recenzii. În schimb, pe canapeaua din textil merge bine. Vedem mâine pe masa de la birou. În rest, conexiunea Bluetooth merge impecabil, întârzierea de la “trezirea din somn” e foarte mică şi nu deranjează.

Made in China, 2 baterii Duracell în pachet, frumos echilibrat şi destul de plăcut la utilizare.

Logitech V 470 mouse
Logitech V 470 mouse

4 thoughts on “jucărie nouă – logitech v 470

  1. Io am luat de aci unu’ Dell mic de tot, wireless, da’ superpauărauăr. Emiţătoru’ ăla de wireless cred că iese fix vreo 3 mm din portul USB şi merge instant cum îl vâri în laptop. Vreo unşpe euro, cu o alcalină AAA inclusă.

    1. Mă bucur s-aud, şi eu m-am obişnuit destul de bine cu el, iar pe Mac e foarte elegant tratată problema conectării/deconectării Bluetooth.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Anunţă-mă când sunt comentarii noi. Te poţi abona fără a comenta.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.