how to rescue a fedora workstation after removing all available kernels

You know that feeling when everything goes well for a while … until it doesn’t ? been using Fedora Workstation 25 and quite satisfied with it, util one late evening when I decided to clean up old kernels and removed every last kernel available. Here’s how to restore a Fedora Workstation system after you’ve removed…(Continue Reading)

tăiem documente ? mai e mult până departe

Acei nefericiți dintre dumneavoastră care au ghinionul de-a avea o formă de firmă în România sunt deja la curent cu incompetența și absurditatea aparatului administrativ, traduse în cele din urmă într-o risipă de timp și bani pentru bietu’ plătitor. Inițiativa guvernului Cioloș MaiSimplu.gov.ro pare a fi o mană cerească, un semn de normalitate într-un ocean…(Continue Reading)

de ce NU trebuie vot electronic

Văd o groază de comentarii pe interneți în care se cere vot electronic pentru diaspora, vot electronic pentru reprezentanții reprezentativi ai societății civile, vot electronic pentru aia și ailaltă. Culmea, chiar unii oameni/bloggeri care lucrează în IT susțin chestia asta – ceea ce mă miră profund. Băi nene, orice om implicat în IT ar trebui…(Continue Reading)

hdtv / dvb-t în București

M-am jucat recent c-un stick DVB-T bazat pe omniprezentul Realtek 2832U, o jucărie care se găsește cu câțiva dolari pe eBay. Este vorba de integratul folosit ieftin folosit în mai toate stickurile similare, fiind ieftin și versatil – același chip care-a pornit mișcarea RTL-SDR. Din păcate, DVB-T este foarte slab reprezentat în România căci omniprezentul…(Continue Reading)