One thought on “Iar hipodromul (probabil, pentru ultima oară)

  1. La mai bine de un an de la organizarea concursului naţional de proiecte pentru reabilitarea Hipodromului din Ploieşti, firma de arhitectură din Bucureşti, care a câştigat competiţia, nu a intrat în posesia premiului de 30.000 de euro, care i se cuvenea. Practic, municipalitatea a aruncat la gunoi munca de luni de zile a unor arhitecţi talentaţi, care evaluaseră lucrările de reabilitare la suma de opt milioane de euro.

    […]

    Hipodromul din Ploieştiul va deveni, în cel mult doi ani, obiectiv turistic. Iubitorii curselor de cai vor asista la competiţii naţionale şi internaţionale. Baza hipică va avea o pistă de trap şi una de galop-a cărei textură va rezista unor temperaturi de până la minus 17 grade Celsius. Tribuna va avea peste 1200 de locuri.

    Totodată, pe cele 22 de hectare vor fi construite un heliport, un manej cu boxe pentru cai şi ponei, un centru ecvestru, parcări, restaurante (pentru public şi VIP-uri), loje private şi grajduri la standarde internaţionale care vor putea găzdui 150 de cai.

    articol Adevarul

    Ha, ha 😀 pentru cine e curios să compare, poate vedea Meydanul aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Anunţă-mă când sunt comentarii noi. Te poţi abona fără a comenta.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.