Se-ntampla ca vad de la geam fatadele a 3 cladiri de birouri care adapostesc ceva institutii de stat/fisc/primarie. Fiind institutii care lucreaza cu cetateanul, normal, exista multi cetateni care vin la aceste institutii pe parcursul intregii zile. Respectivele cladiri au ceva parcare, dar _normal_ ca parcarea este doar pentru angajati si baricadata c-o bariera pazita evident de-un _badigard_ (care probabil ridica bariera manual cand se strica).

Eh, si unde parcheaza toti cetatenii care vin la aceste institutii ? fix pe banda 1 a bulevardului care deserveste respectivele institutii, blocand atat iesirea/intrarea onor-angajatilor din parcare (care tre’ sa manevreze direct pe banda 2, in calea traficului care se perinda c-o viteza respectabila) cat si o bretea de acces in respectivul drum, care s-ar fi continuat fluid in respectivul bulevard daca n-ar fi fost astia parcati pe banda 1.

Privind pe geam azi, vad VW-ul de politie rutiera cu girofaru’ pornit oprind in spatele unui Golf parcat cum scriam mai sus. PFOA, zic, DREPTATE SI ADEVAR !

Sta VW-u’ 10 secunde cu girofaru’ pornit si da un avertisment sonor – sigur il stiti, caraitul ala strident care se-aude prin tot orasul. Nu vedeam daca era cineva in masina sau nu; daca nu era, nu prea inteleg logica avertismentului sonor – se-astepta sa coboare cineva din cladire pentru a muta masina ? in fine. Cert e ca nu se intampla nimic. VW-ul sta alte 20 de secunde … si loveste naprasnic: DOUA avertismente sonore, DOUA caraieli, PFOA ACUM S-A INTETIT INTRIGA.

Nu se intampla nimic. VW-ul pleaca fara semnal, iesind pe banda 2 in fata unui timid posesor de Dacie care franeaza complet si lasa organul sa iasa. VW-ul pleaca. Golful ramane neclintit acolo unde era.

THE END.

 

One Response to politia in actiune

  1. Laur says:

    An attempt was made …
    Probabil se grabeau in alta parte, n-aveau timp de maruntisuri 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Anunţă-mă când sunt comentarii noi. Te poţi abona fără a comenta.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.