Votca primită de la prietenii polonezi

Votca primită de la prietenii polonezi

Şi gata Polonia. Paporniţă, taxi, avion … the usual. Cadoul de la prietenii polonezi se vede-n dreapta: o sticlă de Zubrowka.

Poveste amintită de pe vremuri, apropo de hoteluri şi telefoane. Se făcea c-am fost acu’ ceva ani la bulgari, cu maşina. Pentru că pe-acolo problema parcării e destul de mare, mai ales în sezon, am ales un hotel cu parcare. Din lipsă de spaţiu şi parcarea fiind destul de mică, băieţii de la recepţie aranjau maşinile ca la Tetris, punându-le pe rânduri una după alta de-abia aveai loc să ieşi din maşină. Fiecare şofer trebuia să lase un număr de telefon la recepţie fiind instruit în sensul ăsta: în caz că vroia unul din faţa lui să plece cu maşina, era sunat şi chemat să-şi-o mute.

Boon.

Şi vine vremea plecării, aveam trei maşini în spate. Vorbesc la recepţie, îi găseşte pe primii 2 … mai rămânea o maşină care trebuia mutată, ca să pot ieşi. Ce maşină? înmatriculată-n România, bineînţeles. Şi dă-i şi sună neicuşorule, şi nimic – telefon închis. După vreo oră, de nervi, am cerut şi eu numărul respectivei persoane, să sun pe cont propriu. Şi-am tot sunat, încă vreo 6 ore … aşteptând cu bagajele făcute prin zonă. Şi după astea vreo 6 ore, lâncezind pe canapeaua hotelului, văd (nu mă-ntrebaţi cum am ştiut, a fost ceva instinctiv) un cuplu de vârsta’a doua venind alene în stil de sindicalist aflat în concediul reglementar la mare, să-şi ia cheia de la recepţie.

Bună ziua, nu cumva sunteţi posesorul maşinii nr. B-nuştiucât din parcare ?
Zâmbet tâmp.
Ba da, dar de ce … ?
Pentru că de 6 ore aştept să răspundeţi la nenorocitul ăla de telefon, doar ştiţi că aţi dat numărul la recepţie tocmai ca să fiţi sunat pentru a vă muta maşina în caz că vrea cineva să plece !
Alt zâmbet tâmp.
Aaa … da … păi le-am dat numărul, dar eu nu am roaming pe telefon …

S#@F!!@!$$##$XXX!!!!!! Idioţi !

Tagged with:
 

2 Responses to warszawa, dzień 9

  1. nickro says:

    Nu stiu de ce dar, din ce impresii călătoare lăsaşi matale p-acilea (Teheran, Belgia, Dubai, Varşovia) pe mine mă îmbie Malta. Hai să bag şi Uruguayu’, că pare departe de Europa dezlănţuită, are garaj divin şi îngheţată.

    • VAXXi says:

      De acord în totalitate pân’ acum. Sper că nu considerasei Iranul pe post de destinaţie turistică 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Anunţă-mă când sunt comentarii noi. Te poţi abona fără a comenta.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.