Vreau să scot bani de pe card aici.
Primul bancomat nu mai are cash. Învârte, învârte, şi pân’ la urmă îmi scoate cardul şi hârtiuţa cu “ATM transaction error”.
Al doilea bancomat merge. Îmi dă banii.
Mă uit a 2-a zi pe online banking. Sumă blocată: de 2 ori suma pe care am extras-o eu.
Deci şi tranzacţia iniţială eşuată apare cu sumă blocată.
Peste 2 zile apare şi returul de bani (credit) pentru acea tranzacţie eşuată. Numai că apare cu 1.24 euro mai puţin decât fusese blocat iniţial.

Aţi înţeles ?

Bancomatul nu are bani. Blocăm totuşi suma şi comisionul. Când returnăm fraierului banii, returnăm fără 1 euro şi 24 de cenţi, deşi nu-i vina fraierului că bancomatul nu are bani. Dă-l încolo, doar nu sună să înjure din Dubai, că-i mai scump telefonul decât euro-ul ăla. Eh, ghinion, o să sun şi o să vă-njur, BRD !

Tagged with:
 

10 Responses to iar bănci nesimţite

 1. Mircea says:

  He he, jegosii astia de la BRD sunt de toata jena. La noi la munci avem carduri la BRD. Firma are si ea niste imprumuturi tot la BRD. Au venit altii, nemti, si au oferit carduri pentru salarii angajatilor cu 0 comisioane (adica chiar 0, fara niciun fel de comision pentru absolut nimic!) Normal, 99% din oameni au migrat la ei, iar BRD ce face in loc sa puna si ei comisioanele pe 0? Ma suna pe mine si-mi zice ca firma s-ar putea sa aibe probleme cu imprumuturile daca continua fenomenul. Le-am dat o mare uniune europeana (m….ueeeee pentru cine nu stie) si le-am zis ca nemtii aia pot sa faca refinantare si pentru firma la o adica =)) Ce mi-au placut cum au inmuiat-o apoi…. Frantuji de 2 lei 50 si inca 3 comisioane…

 2. zeneseu says:

  Bre, nu poti renunta la ei?
  Prin 2003, aveam depozit la BCR vreo 100 si ceva de milioane iar la brd vreo 25 milioane. Cand am lichidat conturile, la BCR am platit un comision de 50.000 lei pe cand la brd vreo cateva sute de mii daca nu mai mult. Cand am hotarat sa cumpar masina, la brd comisionul de instrumentare dosar era vreo 8-9 milioane lei si trebuia sa-i aduc de acasa; la BT a fost 100 euro si au fost inclusi in credit. Banca Retardatilor Debili sucks. Nu vreau sa aud de ei.
  P.S. Depozitele alea erau din darurile de la nunta…asta ca sa fiu inteles 😀 😛

  • VAXXi says:

   Pentru mine, sper să scap în vreo 2 luni. Din păcate, am şi-un card de firmă. Încă nu mi-au răspuns la sesizare…

 3. Ia zi-mi şi mie o bancă serioasă de la noi. Avem? :)))

  • VAXXi says:

   Cum să nu ? sunt pline parcurile de bănci de-ncredere, unele au chiar picioare de fier forjat nene, ţin o viaţă…

 4. Ca alea ale lu’ Oprescu din Herăstrău, cu Betmen pe ele. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Anunţă-mă când sunt comentarii noi. Te poţi abona fără a comenta.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.