Ia, că de știri cu olimpicii la mate ne-am săturat.

Prosecutors charged the 29-year-old Sudanese husband, T.A., and his 29-year-old Romanian brother-in-law, K.A., with using phony police IDs and a paper which they claimed to be a search warrant before they robbed the Indian businessman’s jewelry and cash.
T.A.’s 33-year-old Romanian wife, L.A., and a 25-year-old Moldavian saleswoman, A.D., were accused of forming a stakeout team and watching the entrance of the building while the men carried out the heist.

În traducere: Procurorii i-au acuzat pe T.A, soțul sudanez în vârstă de 29 de ani și cumnatul său român de 29 de ani de folosirea unor legitimații de poliție false și a unei hârtii pretinse a fi un mandat de percheziție înainte de a-l deposeda pe omul de afaceri indian de bani și bijuterii.

Soția lui T.A., în vârstă de 33 ani și naționalitate română împreună cu o vânzătoare de 25 de ani și naționalitate moldoveană au fost acuzate de formarea unei echipe de pază și supravegherea intrării în clădire în timp ce bărbații desfășurau jaful.

Întrebarea mea acu’ este: ce inițiale de român sunt K.A. ?

Tagged with:
 

4 Responses to români în presă

  1. alx says:

    Kornel Atodiresei 🙂

  2. nickro says:

    Domnu’ Vaxxy, lăsaşi cititorii, abonaţi şi degrabă iubitori dă blog dă calitate, cu ochii-n soare de 3-4 luni? Păi, se poa’?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Anunţă-mă când sunt comentarii noi. Te poţi abona fără a comenta.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.