Asta-i o poză a Burj Khalifa luată din Google Maps. Mi se pare mie, sau turnul împreună cu umbra sa şi drumul şerpuit arată ca o lampă a lui Aladin dacă înclini un pic capul spre dreapta ? 🙂

Burj Khalifa looks like Aladdin's lamp

Burj Khalifa looks like Aladdin's lamp

Tagged with:
 

8 Responses to lampa lui aladdin

 1. vlad says:

  Buna Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor si nu numai.
  Am vizionat cu atentie blogul tau si vreau sa spun ca am fost foarte fascinat de ceea ce am gasit. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Încep sa îl citesc cu drag.
  Noi promovam la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tau ; am specificat sursa articolului si am deschis si un subiect pe baza acestuia. Daca doresti, poti sa ne recomanzi orice articol si noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face placere, de asemenea, sa stim ca ai dori sa ne sustii în acest proiect de radio si sa accepti o eventuala colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzeaza toate genurile de muzica, exceptând manele si piesele necenzurate, avem si câteva emisiuni, stiri etc. Ne-am propus sa realizam un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de sustinerea si ajutorul tau si al celorlalti colegi bloggeri. Dorim sa cream o echipa numeroasa, de oameni cu un talent aparte si m-am gândit ca, poate, ai vrea sa ni te alaturi si sa colaboram, binenteles, pe unul dintre domeniile care îti place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile si modul de a gândi al bloggerilor si al ascultatorilor nostri.
  Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tau si sa ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un email asculta.whisper@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Multumesc,Cu stima Vlad!

  • VAXXi says:

   Salut şi spor la treabă, dar încercaţi să intraţi pe o nişă foarte uzată şi atacată… baftă.

 2. nickro says:

  Mie mi se pare că aduce cu avionul invizibil F-117 Nighthawk:
  http://www.fwallpapers.net/picture_pics-f-117-nighthawk.html

 3. zeneseu says:

  Sincer, pana sa citesc articolul, imi venea sa asociez lampa cu imaginea de care pomenesti.
  Acu’, o intrebare… daca o frecam (lampa), oare iese duhu’ din ea? 😀

 4. Scaparici says:

  Ai ajuns sursa de inspiratie “la cei care il merita”…RESPECTUL, bineinteles! 😀 OMG! Tu realizezi ce pot intelege astia din blogul tau?!!! Vin in apararea integritatii ideilor tale si a unei minti desavarsite dedicand de la nashu ‘ ca pe mana vreo 22 de KHz, poate le eclipsam emisia plina de intelepciune si profund deontologica 😀 Ai cum sa-i dai ban letal lui Menumorut asta? :)))

  • VAXXi says:

   Am cum, dar o iniţiativă trebuie încurajată! Deşi la ora asta e un fel de dance-house c-un românaş ce se tânguie furtunos în “acşient” englezesc, care mie tot un fel de manea mi se pare… 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Anunţă-mă când sunt comentarii noi. Te poţi abona fără a comenta.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.