Din statisticile de acces ale jurnalului lui VAXXi:

buddha bar x – da, e un album foarte bun. Recomand cu mare căldură şi albumele lui Claude Challe.

epitafuri – mda, un amărât de articol, şi se presupune că sunt blog cu resurse pentru înmormântări. Nu mersi.

thinkopolis – e un site pentru alegeri, în urma ameţelii de-acum cu colegiile şi împărţirile şi… nu votez.

jocuri noi psp – apar într-adevăr multe pentru a ţine pasul, dar mai bine citeşti un site de profil.

vassix – Cap, eşti singura persoană din lume care îmi zice aşa 🙂

mfinante declaratii – îmi pare rău, nu lucrez în domeniu, doar îi urăsc.

puzzle quest – da! un joc nemaipomenit, deşi e stupid de simplu. Se găseşte pe aproape orice platformă.

cum duc discheta la revisal – err … într-un plic e bine ?

faber castell – da, o marcă bună de rechizite. Din păcate, nu mai scriu aproape deloc de mână. Doar cât semnez bonuri de card 😀

machiaj arabesc – oricine ai fi, renunţă. Arăboaicele se machiază aşa pentru că e faţa e singura parte a corpului vizibilă în afara mâinilor, şi acolo arată normal. Aici vei arăta ca o piţipoancă.

moneda nationala dubai – moneda naţională în Dubai este dirhamul, abreviat internaţional cu AED şi local cu DHS. Când am aterizat eu prin zonă cursul era 5-5.2 AED la 1 EUR, când am plecat căzuse la 4.5-4.6 AED pentru 1 EUR. În Bahrain este dinarul, BHD; în Oman şi Qatar avem rialul, OMR sau QAR. Pentru mai multe informaţii, vezi şi mata’ pe CIA World Factbook.

rau si de avion bomboane mentolate – n-am avut, şi nu mi-a dat nimeni bomboane mentolate să ronţăi, a trebuit să-mi aduc de-acasă, muţufanii naibii!

greseli ale soferilor – în Dubai, destul de ok în privinţa asta. Se merge foarte tare (nu atât de tare ca în Arabia Saudită, totuşi), trebuie tupeu şi psihic tare, dar majoritatea şoferilor sunt foarte ok. La noi, nu povestesc, că m-apucă nervii.

despre salariul din dubai si nivelul de trai – ohoo, multe de zis aici. Este greu şi complicat să te duci pe cont propriu, deoarece ai nevoie de un sponsor … iar pentru muncă, vrei o companie care să-ţi fie sponsor. Salariile variază destul de mult în funcţie de domeniul în care vei lucra, dar în principiu poţi să te aştepţi la un salariu de 2-4 ori mai mare decât într-o ţară europeană. Nivelul de trai este ridicat, dar şi costurile pe măsură; aşteaptă-te să dai aproape jumătate din salariu doar pe cazare şi transport. Vestea bună e că în rest, viaţa de zi cu zi e relativ ieftină, aşadar vei rămâne cu bani frumoşi.

Tagged with:
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Anunţă-mă când sunt comentarii noi. Te poţi abona fără a comenta.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.